Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Anahtar Priz Çeşitleri Ve Fiyatları

15-10-2021 16:07
Anahtar Priz Çeşitleri Ve Fiyatları
Anahtar Priz Çeşitleri Ve Fiyatları

Genel olarak kullanım alanları bakımından oldukça çeşitli ürünlere sahiptirler. Her alanda kullanımları sağlanabilmesi için tercih edilen ürünler olmaları ile tercih sebebi haline gelmişlerdir. Genel olarak kullanımları elektrik sistemlerinde geçerli olması ile elektrik enerjisini kullanabilmek için üretilmişlerdir. Priz çeşitleri elektronik cihazların çalışabilmesi için üretilmiş olan çeşitli elektrik sistemi üyelerinden biridir. Hepsi kullanışlı seçenekleri ile kullanıcılara rahatlık sunarlar. Anahtar çeşitleri için de elektrik enerjisini kullanmanız gerekmektedir. Elektrik enerjisi genel olarak bu tür ürünler ile beraber kullanılmaktadır. Sürekli kullanıma sahip olan bu ürünleri elektromarketim.com üzerinden kolayca bulabilirsiniz. En ucuz anahtar ve priz çeşitleri için AydinlatmaDunyam.com ‘dan güvenli ödeme seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Aynı zamanda hızlı teslimat yollarımız ile de bu ürünlere hemen sahip olabilirsiniz.
 
Anahtar Nedir 
 
Buton ve switch, deviatöri, dimmer anahtar, ışıklı light, jaluzi kumanda anahtarı, komitatör ve vavien gibi ürün çeşitleri bulunmaktadır. Genel özelliği; oluşan elektrik akımı yoluyla cihazın açılıp kapanmasını sağlamasıdır. Her biri ayrı özelliklere sahiptir; Işıklı, ışıksız, yaylı, yuvarlak, kare, küçük, büyük, basılarak ya da döndürerek açılan gibi birçok türde anahtar bulunmaktadır. Anahtarların genel olarak montajları kolaydır. Cihazınızın özelliklerine göre bu düğmelerde değişimler olacaktır. Sitemizden çeşitli anahtarların karşılaştırmalarını yapabilir, kaliteli ürünlere bütçenize uygun alarak sahip olabilirsiniz. Kullanım alanları çeşitlerine göre değişim göstermektedir. Elektrikli ev aletlerinin birçoğunda kullanılmaktadır. Şofben, saç kurutma makinası, ısıtıcı battaniye, zil butonları, ocak ayar düğmesi, fırın, ocak çakmak butonları gibi bir sürü ürüne ek olarak alınabilir. Özelliklerine göre duvara monte edilerek kullanılan türleri vardır. Aynı zamanda bazı çeşitlerinde birbirlerine bağlayarak iki ayrı düğme ile aynı yerin çalışmasını sağlanabilmektedir. İki yerden kullanım özelliği olanlar ise genellikle, büyük salonlarda ve uzun merdiven olan yerlerde tercih edilmektedir.
 

Priz Nedir  
 

Kullanım alanları bakımından birçok yerde bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Priz çeşitleri arasında birçok ürün modeli bulunmaktadır. Elektrik enerjisini elektronik cihazlara yaymak amacı ile üretilmiş olan kullanışlı ürünlerdir. Genel olarak çeşitleri içerisinde topraklı prizler, UPS prizler, TV-FM-SAT prizleri, telefon ve data prizleri gibi ürünler bulunur. Hepsi elektriği kullanabilmenizi sağlayan ürünlerdir. Her yer ve her alan için geçerli olan priz çeşitleri ile elektriği en sağlıklı şekilde kullanabilirsiniz. AydinlatmaDünyam.com üzerinden tüm bu priz çeşitlerine en ucuz fiyatlar ile ulaşabilir, güvenli ödeme seçenekleri ile de hemen satın alabilirsiniz.
 
Anahtar Ve Priz Çeşitleri Nelerdir 
 
Anahtarlar; 
Elektrik devresinde bulunan akım yolunu açarak, sistemin açılıp kapanmasını sağlamaktadır. Işıklandırma sistemlerinde kullanılmaktadırlar. Lambalarınızı açıp kapamaya yaramaktadırlar. Buton ve switchler ise günlük hayatımızda sürekli kullandığımız ürünlerdir. Cihazların açıp kapama işlemini sağlamaktadır. 
Çerçeveler; anahtarlar ve prizlerin etrafını sararak sabitleme işlemini yapmaktadır. Renkli çeşitleriyle dikkat çekicidirler. 
Data Prizler; haberleşme işlemlerine yardımcı olmakta, telefon ve internet gibi bağlantıları sağlamaktadır. 
Deviatör; ışıklandırma sistemlerinde kullanılmaktadır. Bir ya da birden fazla lambayı, üç farklı noktadan açıp kapamaya yaramaktadır. 
Dimmer; ışıklandırma sistemlerinde, ışık ayarlayıcı olarak kullanılır, ışığın yoğunluk seviyesinin ayarlanmasını sağlamaktadır. Böylece istenilen yoğunlukta ışıklarınızı açabilirsiniz. 
Komitatör; aynı yerden iki farklı lambayı yakabilmenizi sağlamaktadır. Light anahtarları; birden fazla düğmenin, tek bir yerin ışığını açma ve kapama işlevini yapmaktadır. 
Priz; cihazların ihtiyaç duyduğu enerjiyi vermeye yaramaktadır. Verdiği elektrik akımı ile cihazın çalışmasını sağlamaktadır. Vavien; bir lambayı iki farklı yerden kontrol etme işlemini yapmaktadır. 
Zil butonu; uyarıcı sistem olarak kullanılmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ile ihtiyacınız olan ürünleri uygun fiyatlar ile aydinlatmadunyam.com 'dan satın alın, bütçenizden tasarruf edin.
 
En İyi Anahtar ve Priz Modelleri Nelerdir?
 
Hepsi farklı kullanım alanlarına sahip olan kaliteli markaların ürünleridir. Ayka ve Schneider gibi kaliteli markaların tüm priz çeşitlerine elektromarketim.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Seçim aşamasında nerede kullanacağınıza karar verirseniz en iyi kullanımı sağlayabilirsiniz. En iyi priz çeşitleri için hemen aydinlatmadunyam.com ‘a gelin ve güvenli ödeme seçenekleri, hızlı teslimat yolları ile de sahip olun. En uygun fiyat seçenekleri ile bu ürünlere ulaşabilir, kullanışlı seçenekleri ile de elektriği en sağlıklı şekilde kullanabilirsiniz.
 
 
  
 
  
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.