Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Cata Toptan

22-04-2022 10:39
Cata Toptan

Cata Aydınlatma

 

Odalardan Bahçelere, İş Yerlerinden Ofislere Kadar Aydınlatma İhtiyacı Kaçınılmazdır. Doğru Bir Atmosfer Yakalamanın En Önemli Adımı Doğru Bir Aydınlatmaya Ulaşmaktır. Aydınlatma İmkanlarının Daha Kısıtlı Olduğu Geçmişe Nazaran Günümüzde Daha Fazla Çeşide Ulaşmak Mümkündür. Aydınlatma Sektöründe Çeşit Kadar Öne Çıkan Bir Başka Unsur İse Daha Az Enerji Tüketerek Hem Doğa Dostu Bir Yaklaşım Sergilemeleri Hem De Ekonomik Olmalarıdır. Bu İki Öğeyi, Estetiği Ve Kullanışlılığı Birleştiren Aydınlatma Ürünleri Başarılı Ürünler Arasında Girer. Cata Aydınlatma Ürünleri De Bu Alanda İddiasını Ortaya Koyan Ürünlerdir. 

 

Cata Aydınlatma Çeşitleri

 

Aydınlatma Yapılacak Bölgeler Birbirinden Farklılık Gösterdiği Gibi Bu Bölgelerde Kullanılacak Ürünlerin De Özellikleri Değişir. İç Mekanda Kullanılacak Bir Aydınlatma Ürünüyle Dış Mekanda Kullanılacak Bir Aydınlatma Ürünü Birbirinin Aynısı Olmaz. Bu Nedenle Sitemiz Üretim Aşamalarında Bu Farka Göre Tasarımlar Yaparlar. Jupiter Aydınlatma Da Hem İç Hem Dış Mekanlarda Kullanılabilecek Ürün Yelpazesi İle Öne Çıkar. Markanın Çoğu Aydınlatma Ürününde Son Dönemin Gözde Teknolojisi Olan Led Kullanılır. Led Kullanımı Aydılatma Sırasında Hem Tasarruf Sağlar, Hem De Daha Uzun Ömürlü Aydınlatma Ürünleri Ortaya Çıkmasına Neden Olur. Böylece Tüketiciler İçin Avantajlı Bir Durum Oluşur.

  

Cata Aydınlatma Ürünleri

 

Cata Aydınlatma Ürünleri İncelendiğinde Çeşitli Formlarda Bahçe Apliklerinin Mevcut Olduğu Görülür. Kare Ve Dikdörtgen Formlu Aplikler Dekorasyonu Da Kolaylaştırır. Yere Gömme Wallwasher Ürünler İse Yine Led Teknolojisiyle Döşenmiş, Gövdesi Paslanmaz Çelik Ürünler Arasındadır. Kullanım Amacına Göre Farklı Led Sayısına Sahip Olanlar Vardır. Sabit Ve Hareketli Spotlar İse Kullanım Amacına Göre Farklı Ebatlarda Seçilebilir.     

Şerit Led Şeçenekleri İse İç Ve Dış Mekanlarda Kullanım Özelliklerine Göre Ürün Gamını Zenginleştirir. Farklı Tarzlara Ve Renklere Sahip Tavan Armatürleri İse Seçim Yapmayı Kolaylaştırır. Sarkıtlar Kullanılarak Işığın Doğrudan Etki Etmesini Önler. Lambaderler İse Özellikle Evleri Güzelleştimek İçin Kullanılabilecek Ürünler Arasındadır. Bahçeler İçin İse Farklı Aydınlatmalar Da Vardır. Direk Ve Spot Tipi Aydınlatmalar İle İstenilen Etkiyi Yaratmak Mümkündür.

 

Cata Aydınlatma Ürünleri Ve Fiyatları

 

Enerji Kaynağını Işığa Çevirip Ortamı Aydınlatan Pek Çok Sistem Vardır. Bu Aydınlatmaların Kaliteli Olması Yayılan Işığı Da Doğrudan Etkiler. İnsan Gözü Işık Olmadan Görme Yetisini Kullanamaz. Ancak Göz Sağlığı İçin De Doğru Aydınlatma Kullanmak Önemlidir. Aydınlatma Ürünlerinin Seçimi Sırasında Da Bu Özellikler Göz Önünde Bulundurulmalıdır. Dış Mekan Aydınlatmalarında Da Esas Olan Dayanıklılıktır. Aydınlatmaların Ömrünün Uzun Olmasının Temel Etkeni Üretimleri Sırasında Kullanılan Malzemelerdir.  

Doğru Malzemeler İle Düzenlenen Bir Aydınlatma Sistemi Hem Ortamın Daha Keyifli Olmasını Sağlar Hem De Daha Şık Bir Görüntü Ortaya Çıkartır. Ayrıca Kullanılan Ürünlerin Tasarruflu Olması Bütçe Dostu Bir Yaklaşım Da Sergiler.  Cata Tarafından Sürülen Bu Ürünler Aydınlatma İhtiyaçlarının Neredeyse Tamamını Karşılar. İhtiyacınıza Uygun Jupiter Aydınlatma Ürünlerini En Uygun Fiyatlarla Cata Aydınlatma  Sitemizden Satın Alabilirsiniz.

       


CATA AYDINLATMA 

 

2000 Yılında İstanbul Karaköy‘De Hizmet Vermeye Başlayan Uğur Aydınlatma, 2001 Yılında Cata Markasını Türkiye Pazarına Sunmuştur. Uğur Aydınlatma, Kurulduğu Günden İtibaren Hızla Büyüyerek, Müşteri Memnuniyetine Odaklı, Yeni Trendler Yaratan, Geniş Ve Kaliteli Ürün Yelpazesi Ve Hızlı Servis Ağı İle Aydınlatma Sektörünün Güvenilir Ve Gözde Firması Haline Gelmiştir.

Cata Markasını Rakiplerinden Ayıran En Önemli Özelliği Sürekli Yeniliktir. Firma, Yalnızca Ürünlerde Yenilik Değil, Hem Ürün Hem De Hizmet Bazında Sürekli Yenilikçilik Motivasyonuyla Hareket Etmektedir. Sağlam Ve Kaliteli Ürünler Sergileyerek Birçok Aydınlatma Pazarında Önemli Yere Sahip Olmuştur

Birçok Bayilikler Vererek Sektörde Ve Ulusal Pazarda Önemli Bir Pazar Oluşturmuştur, Cata Aydınlatma Ürünlerini Stoklu İstanbul Pazarında Ana Bayii Olarak Aydınlatma Dünyam Satmaktadır,

 

Aydınlatma Dünyam Tarihçesi

 

Toptan Fiyatına Perakende Online Satış Sitemize Hoş Geldiniz.

2005 yılında İstanbul, Karaköy Bankalar Caddesinde Toptan ve Perakende Satış Yapan Firmamız

Aynı AnlayışlaAydınlatmaDunyam.com olarak online Satış Sitemizi Siz Değerli Müşterilerimizin Hizmetine Sunmakla Beraber

Toptan Fiyatına Online Perakende Satış Anlayışıyla Türkiye'de bir ilki Başlatmış oldukAmacımız son Kullanıcıya En İyi Kaliteli Hizmeti Vermektir,   

N11, GittiGidiyor, HepsiBurada Trendyol Mağazalarımızda Aydınlatma Dünyam Sitemiz Hariç 

Hizmet Sunup Ürünlerimizin Arkasında Durup Kaliteli Hizmet Vermektir.

Verdiğiniz Teklifler Aynı Gün İçerisinde alanlarında Profesyonel İş arkadaşlarımız fiyatlandırıp, Siz müşterilerimize Geri Dönüş Yapacaklardır.

Ayrıca Anlık olarak Sistemimizle Anlık olarak Teklif verebilir,Anlık Fiyatlardan Haberdar Olursunuz
  WhatsApp Teklif Al 

Aydınlatmadunyam.com Bir Arme Elektrik Tic Ltd Şti Kuruluşudur.

 

Arme elektrik 2005 yılında ticari hayatına başlamıştır. 

Küçük bir işletmeden ulusal pazarda güveni ve kaliteyi simgeleyen ve birçok elektrik aydınlatma

üzerine bayilikleri olan En uygun en ucuz cazip fiyatlarla,

15 personelimizle hizmet vermekteyiz.

Çalıştığımız kar ortaklarımızın kazancını karlılığını ön planda tutmayı politikamız olarak benimseriz tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz.     

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.